Support: +31 (0)43 450 0070

Contact | Login

64Bits Webhosting

Server Beheer

Geplaatst op 23-10-2015 om 09:00

Serverbeheer is voor de meeste klanten ongeveer het saaiste onderdeel van het runnen van een online business. Meestal ontbreekt het aan de (juiste) materie kennis, is er geen tijd om dit periodiek te doen of wil men zich er gewoon niet mee bezighouden omdat de ROI niet direct zichtbaar is.

Daarvoor leveren wij hoofdzakelijk managed omgevingen, of dit nu een klein VPS is voor enkele websites of een compleet platform van tientallen VPS servers.

In de vele jaren dat wij dit reeds doen hebben we diverse tools en methodieken ontwikkeld om dit beheer zo effectief mogelijk uit te voeren.

Denk hierbij aan troubleshooting, extra functionaliteit, optimalisatie tot en met de dagelijks backups van uw gegevens. Tevens monitoren wij 24 uur per dag uw server(s) en grijpen wij direct in, mocht er een server storing zijn of zelfs een probleem met een website van u.

Op het moment van schrijven is meer dan 98% van onze servers 'managed' en worden deze servers allemaal door serieuze bedrijven afgenomen. Dit zorgt al ruim 10 jaar voor minimale verstoringen en uiterst hoge uptimes.