Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Transparantie

Wij zijn eerlijk over alles wat we doen, ook als we fouten maken. In dat geval geven we dat toe en herstellen wij de fout natuurlijk ook.

Beschikbaarheid

Voor reguliere vragen zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Heeft u echter een probleem dat buiten deze tijden valt dan is dat ook geen probleem. U kunt ons dan bereiken via e-mail. Heeft u een SLA dan kunt u altijd gebruik maken van ons noodnummer. U krijgt altijd contact met een persoon die in staat is om uw probleem op te lossen en nooit een callcenter dat problemen alleen maar noteert en doorgeeft. Problemen die niet gerelateerd zijn aan een SLA of de beschikbaarheid van uw hostingomgeving behandelen wij tegen een tarief van € 90,- per uur met een starttarief van € 10,-

Expertise

Met minimaal 30 jaar kennis als software-ontwikkelaars en meer dan 15 jaar als systeembeheerders, hebben we alle kennis in huis om problemen te analyseren, op te lossen en te voorkomen. Een system werkt tenslotte alleen maar goed indien de hardware en software omgeving op elkaar zijn afgestemd.

Reactiesnelheid

Aangezien u altijd direct contact kunt krijgen met een expert, zal deze meestal direct voor u aan het werk kunnen gaan. Indien een probleem dat via mail doorgegeven niet snel genoeg wordt opgepakt, bel dan gerust even. Een e-mail kan, afhankelijk van de inhoud, altijd in ons spamfilter terecht komen.

Kennisbank

Wij houden een uitgebreide Kennisbank bij in een 'blog' formaat. Vaak kunt u daar genoeg tips of informatie vinden om uw vraag te beantwoorden. Deze kennisbank breiden wij regelmatig uit met nieuwe onderwerpen. Kunt u een antwoord op uw vraag niet vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.