Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

iPhone App Ontwikkeling

De toegevoegde waarde van een iPhone app

Een iPhone App heeft de mogelijkheid om uw informatie en dienst direct bij uw gebruikers te positioneren en zodoende sneller met hun in contact te treden.

Wilt u een specifieke app die kort en krachtig uw website informatie snel toegankelijk maakt of misschien een app waarmee u snel een taxirit kunt reserveren, of zelfs iets geheel nieuws met Artificial Reality. De huidige generatie iPhones beschikken over vele mogelijkheden zoals o.a. locatiebepaling en realtime push berichten, waardoor het onmogelijk is om alle opties op voorhand te benoemen.

De kosten van een iPhone applicatie zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en lopen uiteen van ca. 2.500,- EURO voor een eenvoudige standalone app tot meer dan 10.000,- EURO voor een uitgebreidere app met een backend koppeling om bijvoorbeeld realtime informatie uit een database van een website te halen.

Omdat wij ruime ervaring en vooral passie hebben voor dit soort software ontwikkeling, doen wij dit werk vaak tegen hetzelfde uurtarief dat wij hanteren voor website ontwikkeling.

Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!