Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Wie zijn wij?

Geplaatst op 24-01-2015 om 00:00

SystemDeveloper.NL (en handelsnaam '64Bits Webhosting') hebben al sinds de vorige eeuw (1985) een zeer ruime ervaring in het ontwikkelen van software voor MKB en multinationals.
Wij hebben software gebouwd voor het bankwezen waaronder Rabobank, ABN Amro, Van Haften Labouchere, de verzekeringsbranche zoals Interpolis NV, Ministerie van Justitie en InterPol, de Belastingdienst w.o. Douane en voor de grotere automatiseringsbedrijven zoals Logica CMG (nu CGI) en Olivetti.

Bij al deze bedrijven hebben wij erg veel ervaring opgedaan en met name de vruchten geplukt van onze dienstverlenende instelling.

De 21ste eeuw zijn wij vrijwel geheel overgestapt op het ontwikkelen van websites en online applicaties. Dat doen wij op dit moment nog steeds en momenteel beheren wij de websites van honderden klanten waarvan een aantal behoren tot de Top 500 van de wereld.

Onze klanten zijn voor het grootste gedeelte Nederlandse en Belgische bedrijven en particulieren waarbij wij hun soms de gehele techniek van (web)hosting en software ontwikkeling uit handen nemen maar soms werken wij ook vrij onzichtbaar bij het ondersteunen van concurrerende bedrijven.

Service, klantvriendelijk en know-how zijn de pijlers waarop ons bedrijf opgebouwd is en dat is ook aan de openbare reacties van onze klanten te zien op diverse ervaringen sites.

Wilt u dit zelf ervaren, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen!