Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Troubleshooting

Probleemoplossing is een van onze belangrijkste taken

Elk probleem heeft een oplossing.
Vanuit deze gedachte en op basis van vele jaren ervaring, helpen we heel vaak kleine en grote bedrijven of particulieren met hun ICT gerelateerde problemen en/of vragen.
Bij een probleem is het altijd belangrijk om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen, voordat gekozen wordt voor een bepaalde oplossing. Bij performance problemen van een applicatie zullen mensen vaak denk dat er meer hardware (meer CPU's, meer ram, snellere diskdrives) nodig is. Soms is dat inderdaad zo maar net zo vaak is dat slechts een tijdelijke oplossing. Een vaak gehoord probleem is dat een database niet snel genoeg is. Met meer en snellere hardware is dat vaak tijdelijk op te lossen... totdat uw systeem groeit, meer bezoekers krijgt of complexer wordt. Middels een troubleshooting traject had dan wellicht het echte probleem achterhaald kunnen worden, zoals bijvoorbeeld een verkeerd gebruik van indexen. Dit is slechts een eenvoudig voorbeeld, dat helaas wel erg vaak voorkomt.
De meeste problemen zijn echter complexer of minder eenvoudig te verklaren. Hebt u een probleem met uw website/webapplicatie en is de oorzaak niet zo eenvoudig te achterhalen, neem dan gerust eens contact met ons op.