Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Cloudflare

Boost uw website door gebruik te maken van een Content Delivery Network

Een Content Delivery Network zoals Cloudflare betaat uit een groot aantal servers in verschillende datacentra over de gehele wereld. De hoofdtaak van een CDN is om statische onderdelen van uw website, zoals images, javascript, stylesheets e.d., te cachen zodat bezoekers van uw website deze onderdelen sneller kunnen laden.
Als Certified en Optimized CloudFlare Partner kunnen wij deze diensten gratis aan onze klanten leveren. De enige voorwaarden waaraan u moet voldoen zijn:

- U dient uw domeinnaam bij ons onder te brengen zodat de DNS gegevens in onze naamservers bekend zijn.
- U dient uw website te hosten op één van onze servers. Dit kan ons shared-hosting platform zijn, maar ook uw eigen vps.

Via ons controlpanel kunt uw vervolgens zelf het CDN voor uw domein activeren.

Standaard zullen uw statische website onderdelen gecached worden. Indien u een drukke website heeft, zult u dat ook direct gaan merken aan uw dataverkeer. Omdat de onderdelen na activering van het CDN niet meer vanaf uw eigen server of hostingpakket worden geladen, zal uw dataverkeer behoorlijk afnemen. Hoeveel precies is niet te zeggen, dat is afhankelijk van het aantal onderdelen van uw website die gecached kunnen worden.

Wat is RailGun?

Elke website heeft natuurlijk ook onderdelen die niet gecached kunnen worden. Dit zijn de dynamische onderdelen van uw website. Te denken valt aan webpagina's waarop vaak content wijzigt of die uniek zijn voor verschillende bezoekers. Om ook deze gegevens snel te kunnen laden, bieden wij het 'Railgun' product aan.
Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, is dit een heel snelle verbinding tussen een cacheserver in ons datacentrum en een datacentrum van CloudFlare.

Hoe werkt Railgun?

Zodra een gebruiker uw website bezoekt controleert CloudFlare of uw domein 'Railgun-Enabled' is. Indien dit het geval is, zal CloudFlare via een High-Speed verbinding contact zoeken met onze cacheserver. Onze server haalt vervolgens weer de gevraagde pagina op vanaf uw server of hostingpakket en verstuurt deze via de zwaar gecomprimeerde verbinding naar CloudFlare. Uiteindelijk gaat alles naar de bezoeker.
Het grote voordeel hiervan is dat er wederom veel minder data over de lijn gaat en dus ook de dynamische onderdelen van uw website sneller laden.

De kosten voor het gebruik van Railgun zijn € 25,- euro per maand per domein, indien u Railgun via ons afneemt. Wilt u de Railgun optie zelf bij CloudFlare afnemen, dan kost dit € 200,- per maand, exclusief de kosten van een eigen cache server.

Wilt u Railgun via ons afnemen dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.