Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Notice & Takedown

Inbreuk auteursrechten

Indien u van mening bent dat uw auteursrechten geschonden worden door een website die wij hosten, dan dient u gebruik te maken van de volgende procedure.

Stuur ons een e-mail of brief, op basis van het document 'Notice & Takedown', te downloaden vanaf onze website. Vul de teksten in HOOFDLETTERS in met de gevraagde gegevens.

Nadat wij het document hebben ontvangen, zullen wij de eigenaar van de website contacteren omtrent uw verzoek. De website eigenaar heeft vervolgens 3 dagen om op dit verzoek al dan niet in te gaan. Indien de website eigenaar het verzoek honoreert, zijn wij verder geen partij meer in deze zaak. Indien de website eigenaar het verzoek niet honoreert of geen reactie geeft, zullen wij, voor zover mogelijk, de geldigheid van uw verzoek beoordelen en mogelijk bewijs van eigendom van het auteursrecht vragen. (Voor zover u dit niet reeds heeft toegevoegd aan uw NTD verzoek.).

Mocht u niet in staat zijn om onomstotelijk uw eigendom in deze aan te tonen, zult u deze zaak verder met de website eigenaar dienen af te handelen.