Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Persoonlijke Websites

Geplaatst op 31-03-2015 om 09:19

Indien u als particulier een persoonlijke website wilt hebben, is dat vaak om bijvoorbeeld informatie te publiceren over uw hobby, contact met familie te onderhouden of om zelf ervaring op te doen in het ontwikkelen van websites.
In dit soort gevallen zul u waarschijnlijk geen duizenden euro's willen uitgeven aan een mooi webdesign en een maatwerk website, maar wilt u zelf gewoon snel aan de slag.

Afhankelijk van eventuele specifieke wensen kunt u hiervoor gebruik maken van een normaal webhostingpakket. Zelfs onze goedkoopste pakketten bieden hiervoor al voldoende mogelijkheden.
Zo kunt u zelf meerdere emailadressen aanmaken voor uzelf of uw familie en u kunt meerdere domeinnamen koppelen aan één hostingpakket.

Om u te assisteren met het snel opzetten van een website bieden wij u de mogelijkheid om met enkele muisklikken kant en klare websites te installeren. Of u nu een WordPress blog wilt beginnen, een Drupal of Joomla CMS gebruiken of een Webshop wilt installeren, het kan allemaal. Via uw Controlpanel kunt u kiezen uit meer dan 130 verschillende applicaties op het gebied van Content Management Systemen, Social Network software, Webwinkels en nog veel meer.

Een webhostingpakket met alles erop en eraan is al beschikbaar vanaf enkele euro's per maand.