Support: +31 (0)43 450 0070

Contact |

64Bits Webhosting

Cloudflare Optimized Partnership

Geplaatst op 04-03-2015 om 12:15

Nadat we vorige maand Certified CloudFlare Partner waren geworden is het deze maand tijd om dit uit te breiden met een CloudFlare Optimized Partnership.

Wat betekent dit?
Zoals u wellicht al weet, bieden wij onze klanten een gratis koppeling met CloudFlare aan. Dat betekent dat klanten van ons, middels een simpele DNS wijziging, direct gebruik kunnen maken van een Content Delivery Network. Een CDN zal o.a. het beeldmateriaal (foto's) extern cachen zodat deze niet meer vanaf uw eigen server of hostingpakket geladen hoeven te worden. Dit 'kan' sneller zijn, zeker wanneer u veel buitenlandse bezoekers heeft, maar een bijkomend effect is ook dat het u minder dataverkeer kost. In sommige gevallen kunt u tot wel 80% aan dataverkeer besparen!
Er is echter altijd een deel van uw website die niet gecached kan worden omdat het té dynamisch is.
Dit is waar ons Optimized Partnership om de hoek komt kijken!
Als Optimized Partner hebben wij een dienst waarbij wij een directe verbinding tussen ons netwerk en een datacentrum van CloudFlare opzetten. Dit is een hele snelle verbinding waarover wij de dynamische onderdelen van uw website versturen. Onze eigen cacheserver haalt intern de gegevens van uw website op en stuurt die gecomprimeerd naar CloudFlare, die het vervolgens weer razendsnel aan uw bezoekers presenteert.

Wilt u zelf ook gebruik maken van deze dienst? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Let op! Deze dienst is alleen beschikbaar indien u uw domein bij ons heeft afgenomen en gebruik maakt van onze DNS servers!